ANADER'in Yeni Başkanı Uğur İlikçi Oldu;
04 Şubat 2024 Pazar
ANADER- Anadolu Bağımsız Denetçiler Derneği Başkanı Bahri Olgun Görevimi Gönüllü Olarak Devrediyorum, Fakat TÜBADEF deki . . . . .
ANADER
ANADER'in - (Anadolu Bağımsız Denetçiler Derneği) 
Yeni Başkanı Uğur İlikçi

ANADER- Anadolu Bağımsız Denetçiler Derneği Başkanı Bahri Olgun Görevimi Gönüllü Olarak Devrediyorum, Fakat TÜBADEF deki Görevime devam Dedi;

ANADER- Anadolu Bağımsız Denetçiler Derneğinde Tek Aday Uğur İlikçi ve Ekibi Oldu.  

Ataşehir Novada AVM Cemal Süreyya KM de 27.01.2023 Cumartesi Günü ll. Olağan Genel Kurulunu Yaptı. Başkan Bahri Olgun Görevi Uğur İlikçiye Devretti

Genel Kurul Gündem Gereği Aşağıdaki Maddeler  Masaya Yatırıldı.
  • Açılış ve yoklama
  • Divan Heyeti Seçimi ve Saygı Duruşu
  • Divana Tutanakları imzalama yetkisinin verilmesi,
  • Genel Başkanın Konuşması,
  • Konukların Tanıtımı ve Selamlama Konuşmaları,
  • Faaliyet Raporunun Okunması ve görüşülmesi,
  • Finansal raporların okunması ve görüşülmesi,
  • Geçici yönetim kurulunun ibrası,
  • Giriş ve yıllık aidatların belirlenmesi,
  • Gelecek dönem tahmini bütçesinin görüşülmesi,
  • Çalışma usul ve esasları ile komisyon yönetmeliğinin görüşülmesi,
  • Yöneyim, Denetim, Disiplin ve Danışma Kurullarının seçimi
  • Dilek ve temenniler
  • Kapanış
Anadolu Bağımsız Denetçiler Derneğinde (ANADER)
Tek Aday Uğur İlikçi ve Ekibi Oldu.  

YÖNETİM KURULU
  • Uğur İlikçi
  • Ahmet Gündüz
  • Muhsin Bayar
  • Ahmet Naldöven
  • Hüseyin Turna
  • Baki Toraman
  • Ömer Vehbi Öner

DENETLEME KURULU

  • Sinan Arslan
  • Mehmet Zekeriya Özgül
  • Hüseyin Gül

DİSİPLİN KURULU
  • Bahri Olgun
  • Celal Özgüroğlu
  • Çetin Düzce
  • Alperen Asım Koruk
  • Oktay Yolcu

Genel Kurul VİDEO Detayları

1- Genel Sekreter Hüseyin Turna Meslek Mensuplarını Selamladıktan Sonra Divan Başkanlığına Vedat Çiftçi, Üyeliğe Hıdır Taştan, Yazmanlığa Hüseyin Dulay Oybirliği İle Seçilerek Divanda Yerlerini Aldıktan Sonra Atatürk ve Silah Arkadaşları Adına Bir Dakikalık Saygı Duruşundan Sonra Genel Kurulu Başladı.


-------------------------------------------------------------------------------------

2- Divan Başkanı Vedat Çiftçi Anadolu Bağımsız Denetçiler Derneği - (ANADER) Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Olgun'u Konuşmalarını Yapması İçin Kürsüye Davet Etti.


-------------------------------------------------------------------------------------

3- Anadolu Bağımsız Denetçiler Derneği - (ANADER) Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Olgun Konuşmalarını Tamamlayarak Salondaki Yerini Aldı.


-------------------------------------------------------------------------------------

4- Divan Başkanı Vedat Çiftçi, Genel Kurulu Şereflendiren Konukları Tanıttıktan Sonra Konuşmalarını Yapması İçin İlk Sözü Dr. Ünal Ercan'a Verdi.


-------------------------------------------------------------------------------------

5- Divan Başkanı Vedat Çiftçi, Tüm Bağımsız Denetçi Dernekleri Federasyonu (TÜBADEF) Saymanı Canip Aslan' ı Konuşmalarını Yapması İçin Kürsüye Davet Etti.


-------------------------------------------------------------------------------------

6- Divan Başkanı Vedat Çiftçi, Anader Onur Kurulu Başkanı Celal Özgüroğlu' nu Konuşmalarını Yapması İçin Kürsüye Davet Etti.


-------------------------------------------------------------------------------------

7- Divan Başkanı Vedat Çiftçi Anadolu Bağımsız Denetçiler Derneği - (ANADER) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sinan Arslan'ı Konuşmalarını Yapması İçin Kürsüye Davet Etti.


------------------------------------------------------------------------------------

8- Divan Başkanı Vedat Çiftçi, Yeminli Mali Müşavir Ahmet Gündüz' ü Konuşmalarını Yapması İçin Kürsüye Davet Etti.

------------------------------------------------------------------------------------

9- Divan Başkanı Vedat Çiftçi, Anader Yönetim Kurumlu Üyesi Ahmet Naldöven'i Konuşmalarını Yapması İçin Kürsüye Davet Etti.


------------------------------------------------------------------------------------

10- Divan Başkanı Vedat Çiftçi, Denetleme Kurulu Raporunu Okuması İçin Genel Sekreter Hüseyin Turna' yı Kürsüye Davet Etti.

------------------------------------------------------------------------------------

11- Divan Başkanı Vedat Çiftçi Anadolu Bağımsız Denetçiler Derneği - (ANADER) Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Olgun'u Açıklamalarda Bulunması İçin Kürsüye Davet Etti.


------------------------------------------------------------------------------------

12- Divan Başkanı Vedat Çiftçi, Bazı Açıklamalarda Bulunarak Genel Kurula Hitaben Konuşma Yaptı.


------------------------------------------------------------------------------------
13- Divan Başkanı Vedat Çiftçi, Uğur İlikçi' ye Söz Verdi. Bahri Başkan ve Değerli Eşine Canip Beyle Birlikte Teşekkür Mahiyetinde Hediyelerini Sundular. Daha Sonra Yeni Seçilen Kurul Üyelerini Tanıttıktan Sonra Yeni Anader Başkanı Uğur İlikçi' ye Söz Verdi.


------------------------------------------------------------------------------------

14- Divan Başkanı Vedat Çiftçi, Çetin Düzce ve Hıdır Taştan' a Söz Verdikten Sonra Yeni Seçilen Kurul Üyelerine Başarılar Dileyerek Genel Kurul Son Verdi.

------------------------------------------------------------------------------------

Genel Kurul Resimlerine Ulaşmak için Aşağıdaki linki Tıklayınız...

RESİMLER BİRİNCİ BÖLÜM
RESİMLER İKİNCİ BÖLÜM
REKLAM ALANI
4- İstanbul SMMM Odası Genel Sekreteri Halim Bursalı Bugüne Özel Nebil Özgentürk Tarafından Hazırlanıp Yönetilen ve Seslendirilen Belgeseli İzlemeye Davet Etti.
>
Bir vatandaş olarak torba yasa tekliflerine hep şüpheci bakarım. Aynı anda pek çok düzenleme bir torbaya sıkıştırılır.
Geçtiğimiz haftalarda, ücretler, kira gelirleri ve menkul sermaye iratlarının beyanıyla ilgili bu köşede dört makale okudunuz.
Emeklinin çilesi bitmiyor. Neden mi diye sorulursa? TÜİK verileri, açlık ve yoksulluk sınırı da açıklandı. Önümüzde bayram var. . . . . .
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde Kadın muhasebeciler olarak Kadıköy’deki mitingte yer aldıklarını söyledi.
Kira gelirlerinin saptanmasında Gelir Vergisi Kanunu, mükelleflere iki yöntem sunmuştur. Bunlar sırasıyla “götürü gider yöntemi” ve “ . . . .
Bayram Erat Olarak; • Mezun iradesini esas alan,, • Ortak aklı önceleyen,, •Şeffaf ve Katılımcı Bir Anlayışla Yönetim Kurulu Başkanlığına Adayım
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Anması - " Kadın ve Laiklik" Konulu Panele Davetlisiniz.
Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Halil Bıçakçı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutlamak Üzere Florya Hatay Sofrasında İftar Yemeğinde Bir Araya Geldiler.
TÜRMOB Genel Başkanı İrfan Hüseyin Yıldız, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı:
8 Mart Emekçi Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun . . . . .
6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsili Usulü Hakkında Kanuna göre, vadesinde ödenmeyen kamu alacakları için düzenlenen ödeme emri . . . .
Sosyal güvenlik mevzuatına göre işverenler, işyeri bildirgesini en geç sigortalı çalıştırmaya başladıkları tarihte SGK’ya vermek zorundadır. . . .
4/3/2026 tarihli ve 10995 sayılı Cumhurbaşkanı Kararının eki Karar’ın ekindeki listede yer alan. . .
Deprem haftası dolayısı ile Akut Arama Kurtarma Derneği ve Migrogrup ekibinin katkıları ile "afet bilinçlendirme ve farkındalık" semineri düzenledi.
24/11/2023 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanan 23/11/2023 tarihli ve 7846 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı eki Kararla; . . . .
Geçtiğimiz günlerde Meclis’e yeni bir Torba Kanun Teklifi sunuldu. Yürürlük ve yürütme maddelerini bir kenara bırakırsak 17 maddelik kısa . . . .
İnsan doğar, yaşar ve ölür… Her insan güzel bir yaşam umuduyla, sağlıklı bir şekilde hayatına devam etmek ister. Anne, babalar da bu . . . .