İstanbul SMMM Odası Şişli İlçe Temsilcisi “2022’ye Merhaba Şişli” Temalı Kahvaltıda Meslek Mensupları İle Buluştu.
İstanbul SMMM Odası Şişli İlçe Temsilcisi YALÇIN SÜTÜTEMİZ ve Yardımcılarından;
- EMSAL BÖLÜK,
- ALİ DOĞAN,
- AYŞE ÖZKAN,
- NERMİN ŞAHİN,
- AYIKAYKUT ÖZTÜRK,
- ADEM ÇOBAN,
- DERYA KARADİŞ,
- KAMİL ALTUNGÜL,
- DİDEM GÜZEL ve
- SERDAR AYTUL
Nakkaştepe Bridge Resteurantta kahvaltılı etkinlikte meslek mensupları ile bir araya geldiler. Kahvaltıya ilgi bir hayli fazla idi.
İstanbul SMMM Odası Şişli İlçe Temsilcisi YALÇIN SÜTÜTEMİZ meslek mensuplarınını selamlamak üzere kürsüye davet edildi.
Sütütemiz sözlerine şöyle başladı;
- Odamızın çok değerli Kurucu Onursal Başkanı ve Türmob Genel Sekreterim Sayın Yahya Arıkan,
- Çok değerli Oda Başkanım Sayın Yücel Akdemir, Oda sekreterim Sayın Erol Demirel,
- Oda Saymanım Sayın Gülgün Öztürk,
- Oda Yönetim Kurulu Üyem Sayın Halim Bursalı,
- MMMBD Şişli Şube Başkanım Sayın Alim Kesik ve yönetim kurulu üyeleri,
- Değerli kurul ve komite üyelerimiz, eğitmen arkadaşlarım, temsilci ve temsilci yardımcısı arkadaşlarım ve siz çok değerli meslektaşlarımız;
“2022’ye Merhaba Şişli” temalı kahvaltımıza hepiniz hoş geldiniz.
Öncelikle, hava şartlarının böylesine kötü olduğu bir günde bizleri yalnız bırakmadığınız için tüm temsilcilik ekibi olarak sizlere çok teşekkür ediyoruz.
Maalesef pandemi sürecinden bir türlü çıkamıyoruz. Çok zorlanıyoruz ama elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışarak faaliyetlerimizi sürdürmeye, etkinliklerimizi yapmaya çalışıyoruz.
Yeri gelmişken burada Oda Yönetim Kurulumuz ve Tesmer Yönetim Kurulumuz nezdinde eğitmen arkadaşlarıma çok teşekkür etmek istiyorum: Zorlu pandemi sürecinde gerçekten olağanüstü bir tempo ile gerek youTube gerek zoom gerekse yüz yüze eğitimlerini başarıyla gerçekleştirdiler. Sadece İstanbul değil tüm Anadolu’ya büyük katkılar sağladılar.
Diğer kurul üyelerimiz de zorlu pandemi koşullarına rağmen risk alarak hiç aksatmadan üretmeye devam ettiler. Kurul üyelerimize de bu öz verili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum.
Temsilcilik olarak da bu süreçte 65 yaş üstünden başlayıp 50 yaş ve üstü ilçemizdeki tüm meslektaşlarımızı aradık. Son bir ayda ilçemizde yeni ofis açan, ofisini değiştiren 180 meslektaşımıza büro tescil belgelerini verdik. Bu özverili çalışmaları nedeniyle ayrıca temsilcilik ekibimize yürek dolusu teşekkür ediyorum.
Bu faaliyetleri sadece biz değil diğer 37 ilçe temsilciğimiz de özveriyle ilçelerinde gerçekleştirdi değerli meslektaşlarım. Odamızın diğer ilçelerde görev yapan değerli temsilcilik ekiplerine de ayrıca teşekkür ediyorum.
Bu faaliyetlerimizi saymaktaki amacım; biz çok çalıştık mesajını vermek için değil değerli meslektaşlarım. Bizler bu çalışmaları yaparken siz kıymetli meslektaşlarımızda ülkemizde çarkların dönmesi için zorlu pandemi koşullarında özveriyle çalıştınız.
Değerli meslektaşlarım, çok iyi biliyoruz ki bizim mesleğimiz “topluma karşı sorumluluk gerektiren, kamu niteliğine haiz” bir meslektir.
Pandemi şartları ne kadar ağır olursa olsun, ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik şartlar ne kadar kötü olursa olsun, bizler olduğumuz sürece bu ülkede umut hep var olacaktır. Bu nedenle bizlerin emek ve çabaları çok kıymetlidir.
Herkes çok iyi bilmelidir ki ülkemiz bu meslek grubunun omuzları üzerinde yeniden ayağa kalkacaktır. Bundan hiç şüphemiz yoktur.
ÇÜNKÜ, BİZ ÜLKEMİZİ SEVİYORUZ, BİZ MESLEĞİMİZİ SEVİYORUZ!
BU MESLEK BİZİM
BU MEMLEKET BİZİM
Yeter ki hepimiz “BİZ” olalım,
Kahvaltımızın muhabbetle geçmesini diliyor ve katılımınız için tekrar teşekkür ediyorum. diyerek sözlerini noktaladı.
RESİMLERİN TAMAMI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ