TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan'la;
31 Ocak 2022 Pazartesi
Genel Yayın Yönetmenimiz Nusret Sümer Muhasebe Mesleğini ve Meslek Mensuplarının Geleceğini Masaya Yatırdı.
TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan
TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan'la Genel Yayın Yönetmenimiz Nusret Sümer Muhasebe Mesleğini ve Meslek Mensuplarının Geleceğini Masaya Yatırdı.
1- Muhasebe Meleği Nereye Gidiyor ? Muhasebe Mesleği Ne Gibi Değişim ve Dönüşüm Yaşıyor. Maliye Bakanlığı SMMM' lerin ve YMM' lerin 2022 Ücretlerine %25 Zam Yaparken, Odalar Neden Üyelerinin Yıllık Aidatlarına %40 Zam Yaptılar. (Gerekçesi)


------------------------------------------------------------------------------------

2- TÜRMOB Olarak Fakülte Veya Akademi Açmayı Düşünüyor musunuz? Stajyerlerin Konumları ve Durumları Hakkında Bilgi Verir misiniz? 


------------------------------------------------------------------------------------
3- Pandemi Döneminde TÜRMOB Olarak Meslek Mensuplarına Ne Gibi Desteğiniz Oldu? Mücbir Sebeple İlgili Duygu ve Düşüncelerinizi Alabilir miyim? Ayrıca Meslek Mensuplarının Sorumlulukları Hakkında Bilgi Verir misiniz? Oluşturduğunuz Whatsapp Grubunuzdan Bahseder misini? 

------------------------------------------------------------------------------------
4- Nispi Temsille ilgili Görüşlerinizi, Avukatlarda Olduğu Gibi; SMMM lerde de Çoklu Oda Olma ve Zamanla YMM lerin ve SMMM' lerin Ayrı Ayrı Odalarının Olma İhtimali Var mı? 

REKLAM ALANI
4- DÖRDÜNCÜ BÖLÜ; Ayın Konuğu TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan'la, Genel Yayın Yönetmenimiz Nusret Sümer Mali Müşavirlerin Sorunlarını Enine Boyuna Masaya Yatırdı.
>
Mesleğin ve Meslek Mensuplarının Sorunlarını Masaya Yatırdık.
MMMBD Şişli Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerinden ; Başkan Serdar Aytul, Başkan Yardımcısı Deniz Gökce ve Sayman Tülay Yıldırım'la Genel Yayın Yönetmenimiz Nusret Sümer Aşağıdaki Konular Hakkında MİNİ SÖYLEŞİ Yaparak, Bazı Mesleki Konular Hakkında Görüşlerini Aldı.
İstanbul Yüksek Ticaret Ve Marmara Üniversitesi İ.İ.B.F Mezunları Derneği İstanbul Şubesi Başkan Adayı Bayram Erat'la Mini Söyleşi.
1- Dündar " Esnaf Odaları Kuruluş Amaçlarının Dışına Çıkmış Olup, Defter Tutmak Bizim Harcımız Değildir. Esnaf Odaları Kendi Görevlerini Yapamıyor. Kendi Görevini Yapamayan Esnaf Odaları Mali Müşavirlik İşini de Mali Müşavirlere Bırakılmalıdır. Defter Tutmak Mali Müşavirlerin Yasal Hakkıdır" Dedi.